Je takenpakket ziet er als volgt uit:
- je werkt nauw samen met de Chef-kok
- je delegeert de werkzaamheden in de keuken
- je collega's kan je aansturen, adviseren en zo nodig corrigeren
- je let op de kwaliteit en voortgang van de werkzaamheden in de keuken
- je zorgt voor een correcte en efficiënte communicatie tussen keuken en bediening
- je houdt toezicht op de voorschriften, HACCP en veiligheid
- je draait zelf mee in het bereidingsproces
- je bent mede verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak van de keuken
- je controleert het voorraadbeheer en controleert bestellingen
- je bent het eerste aanspreekpunt bij eventuele klachten
- je begeleidt leerling-koks, keukenhulpen, stagiaires en nieuwe medewerkers
- je draagt bij tot de vernieuwing van het menu, de ontwikkeling van recepten en de optimalisering van werkprocessen.
Als rechterhand van de chef kok verwachten we dat je:
- minimum 5 jaar ervaring hebt in zowel de warme als koude keuken, met liefst ervaring in de gastronomie.
- zelfstandig werkt.
- graag in teamverband werkt: je bent sociaal en communicatief.
- zin voor verantwoordelijkheid hebt.
- stressbestendig en flexibel bent.
Je werkt in een nieuwe, ruime en moderne uitgeruste keuken en je komt terecht in een vast keukenteam.
Wij bieden het volgende aan:
- Een vaste job
- Variabel uurrooster en vakantieperiode zelf te kiezen (in overleg met de chef)
- Mooi werkkader en uren bespreekbaar
Mooi meegenomen extra's:
- Geen service coupé
- Gratis personeelsparking
- Verblijfskorting bij collega Van der Valk Hotels
- Ecocheques
- Eindejaarspremie
Interesse? Stuur uw CV naar HR@brugge.valk.com
Manon Müller
050833780
hr@brugge.valk.com